Baixar Poesia Gratis

A Baixar poesia gratis us podreu descarregar els llibres i ebooks de poesia i literatura fantàstica que he publicat per descarregar gratuïtament en pdf, epub, word, kindle, mobi, etc. Útils per llegir en dispositius d'ebooks, tablets, android, ordinadors, telèfons, etc. Deixo els enllaços de descàrrega. 

CANCIONES DE HIERROCanciones de Hierro es un llibre de poesía que pudeu baixar gratis i llegor en tots els formats d’ebook a Google Play.

Considero que és allò millor que he escrit fins avui. És un llibre llarg, de 46 poemes i més de 10.000 paraules. Hi ha poemes de tots els colors i mides.


llibres poemes gratis catala
POEMES 4 PATIS

Llibre de poesia catalana que podeu baixar gratis en  pdf, epub, word, kindle, mobi, etc en un click. No cal registrar-se. Els poemes de 4 Patis són versos de l'esperança, versos d'amor i poemes al vent.

Enllaç a Google Play: Poemes 4 Patis Google Play.
POEMAS 3,14

La remastarització en castellà de "Poemes 4 Patis" més alguns nous poemes. Podeu descarregar gratis aquest poemari sense registres a Smashwords en aquest enllaç:
ENLLAÇ: POEMAS 3,14 a GOOGLE PLAY.

ENLLAÇ: BAIXAR GRATIS "POEMAS 3,14" sense registres.

MALSONS DE GAT (ED. HERMENAUTE)
A Malsons de gat hi trobareu quinze històries, quinze malsons d’índole ben diversa, amb personatges que habiten mons inquietants, on la foscor és gairebé sempre present, com si l’obscuritat per ella mateixa tingués el do d’afavorir que s’esdevinguessin fets extraordinaris.
ENLLAÇ: MALSONS DE GAT.
descarregar gratis llibres fantasia epica
GUERRAS DE ANTIGUA VAMURTA VOL 1

Antigua Vamurta és una saga de fantasia, d'aventures, de literatura fantàstica que us podeu descarregar gratis en pdf, epub, word, kindle, mobi, etc. No cal registrar-se. És una saga publicada a Amazon i que aquí divideixo la història en sis parts, les dos primeres gratis. És una narració d'aventures amb alè èpic. I realista.

ENLLAÇ DESCARREGAR GRATUÏTA: BAIXAR GUERRAS DE ANTIGUA VAMURTA VOL 1

37 RELATOS PARA LEER CUANDO ESTÉS MUERTO

Llibre de relats que us podeu baixar gratis en pdf, epub, word, kindle, mobi, etc. Són relats curts de temàtica diferent: relats fantàstics, de ciència-ficció, d'amor i desamor, relats negres, relats irònics i alguns humorístics. 

ENLLAÇ DESCARREGAR GRATUÏTA: BAIXAR GRATIS 37 RELATOS

No hay comentarios:

Publicar un comentario