2.7.12

El llarg poema El Vell Llagut

Hola. Queden quatre poemes per acabar de publicar en aquest blog de poesia en català el llibre de Quatre Patis, que podeu descarregar gratis i sense registres. Després no sé massa bé el que faré. I això m'agrada perquè podré improvitzar fent de gos errant que va d'aquí cap allà pujant tota mena de textos, presentant poetes i poetesses moderns i clàssics. També algun conte que he escrit, qualsevol cosa!

Aquesta setmana publicaré al blog el més llarg dels poemes que he escrit, titulat El Vell Llagut. Són cent vint versos que expliquen la història d'un pescador. Sembla una bogeria, perquè de fet és un homenatge a la poesia clàssica, però de fet té un punt d'experiment. Hi ha una reflexió sobre l'ambició, els somnis i les recompenses. També és una poesia que parla de la fascinació que em provoca el mar, o la mar, que deia Baudelaire.
Desconec si blogger em permetrà pujar un text tan llarg, potser ho he de fer en dos entrades, cosa que no m'agradaria gens ni mica.
En fi, la idea és acabar de pujar al núvol d'Internet el llibre de poesia abans del mes d'agost de 2012.



6 comentarios:

  1. Sí que et deixarà, blogger és molt comprensiu. El que ja no sé jo és d`on treus tu el temps, sembla que el teu dia té més hores que els nostres.

    ResponderEliminar
  2. Ja, ja.- Aina, tot té una explicació menys allò de la partícula de Déu.
    Alguns poemes que he publicat aquí tenen dos o tres anys. D'altres, però, més de 15.
    El meu amic, en Blogger, a vegades no m'escolta....

    ResponderEliminar
  3. Ens tens intrigats, volem El Vell Llagut ben aviat, eh?!

    ResponderEliminar
  4. Creo que blogger no tiene límite de caracteres, así que podrás subirlo sin problemas. Ya tengo ganas de leerlo, espero sacar tiempo en este verano sin apenas horas de libertad.

    Un saludo.

    ResponderEliminar